Vacature: Teeltman – Teamleider

Functieomschrijving

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als Assistent Teamleider kom je in een team te werken van 25 medewerkers en in het hoogseizoen extra seizoensmedewerkers. Je ondersteunt de Teamleider en voert voornamelijk werkzaamheden uit in de kas.

Dit ga je doen

  • Aansturen, ondersteunen en controleren van medewerkers en scholieren
  • Voeren van beoordelings-, functionerings-, en verzuimgesprekken
  • Week-, periode, vakantie planning opstellen.
  • Uren registratie van de vestiging.
  • Je bent verantwoordelijk voor het proces sollicitatie, inwerken personeel, aansturing en controle tijdens de werkzaamheden aan het product en/of gewas.

Het profiel

  • Je hebt MBO werk- en denkniveau en/of relevante (leidinggevende) ervaring in een productie omgeving (Agrarische sector is geen pre)
  • Je bent energiek en in bezit van een flexibel en organiseren vermogen.
  • Beheerst goede communicatie en sociale vaardigen om een positieve samenwerking en teamgeest te realiseren.
  • Je hebt algemene computer kennis in MS Word en Excel.
Triomaas 's-Gravenzande B.V.

Triomaas ‘s-Gravenzande B.V. biedt
Een vooruitstrevende én toekomstgerichte werkomgeving die volop in beweging is met een zelfstandige, uitdagende en afwisselende parttime functie in een enthousiast team met collega’s die hart voor de zaak hebben. Een goede balans tussen werk en privé, een prettige werksfeer en markconforme arbeidsvoorwaarden.

Hier kom je te werken
Triomaas ‘s-Gravenzande B.V. is onderdeel van Vereijken Kwekerijen B.V. Vereijken Kwekerijen B.V. is gespecialiseerd in het kweken en verpakken van de smaakvolle Tasty Tom trostomaten. Op 2 teeltvestigingen in  ‘s-Gravenzande worden de trostomaten jaarrond geteeld.

We behoren tot de grotere kwekerijen. Mede door smaak, kwaliteit en flexibiliteit wordt geleverd aan een breed scala van exporteurs, Retail- en groothandelaren.

Triomaas ‘s-Gravenzande B.V. is een teeltorganisatie met een open cultuur, korte communicatielijnen met energieke, enthousiaste en resultaatgerichte medewerkers. Er werken 25 medewerkers(sters) en in het hoogseizoen extra seizoenmedewerkers(sters).

Direct solliciteren

Interesse? Voor meer informatie kun je contact opnemen
met Heidy Mezenberg, P&O, telefoonnummer: +31 (0) 492 461 345. 
We zijn benieuwd naar je! Ook als je niet helemaal in het profiel past.